Een passie voor natuursteen...
Pasistone
Caddy
Laatst toegevoegd
U hebt nog geen bestellingen geplaatst
Pasistone BV
Nijverheidsweg 17
9820 Merelbeke
BELGIUM

BTW: BE 0836.499.591
GSM: 0475 38 62 61

E-mail:

ING: 363-0881570-74
Arduin tegels en basalt tegels

Arduin tegels
Arduin tegels zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken, zowel binnen als buiten. Arduin tegels hebben een mooi blauwgrijs effect. Door de hardheid van deze steensoort kunt u jarenlang genieten. Bovendien zijn arduin tegels gemakkelijk in het onderhoud.
Arduin tegels kan u bij ons vinden in allerhande formaten en bewerkingen. Zoals een arduintegel geschuurd-gezaagd, verouderd, Gothic (oude kerktegel genoemd), ...

 

Basalt tegels
Basalt is een door gestolde lava gevormde steen. De tegels van deze steensoort zijn erg slijtvast waardoor deze erg goed toepasbaar zijn voor het aanleggen van uw tuin of terras. Ook is basalt geschikt voor keuken en andere plekken in uw woning.
De basalttegels zijn overwegend grijs van tint en zeer strak van kleur. Ze passen dan ook uitstekend bij een moderne, minimalistische stijl.
Magma kan je het best omschrijven als heet en vloeibaar gesteente. Het bevindt zich diep in de aarde. Magma bevindt zich diep in de aarde. Magma probeert via zogenaamde 'zwakke plekken' in de aardkorst het aardoppervlak te bereiken. Daar baant het zich via spleten in de grond of door spectaculaire vulkaanuitbarstingen een weg naar buiten. Door contact met lucht en/of water koelt het magma snel af en wordt het weer gesteente. Dit gesteente noemen we basalt. Prachtig natuurschoon. Door de zeer snelle afkoeling hebben de mineralen weinig tijd gekregen om te kristalliseren. Het niet kunnen kristalliseren van de mineralen geeft aan basalt het mooie fijnkorrelig uitzicht. De intense kleur zorgt voor een uniek cachet. De meeste basalt tegels zijn weinig poreus en zeer hard en daardoor bijzonder goed geschikt als terrastegel.

 

Gsm : 0475 38 62 61 - Tel : 09/253.02.05